fanatyczna223
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2026 09:16 Temat postu: Dostałam ofertę pracy jako interim, boję się |
|
|
Nieoczekiwanie dostałam propozycję od znajomego, żebym weszła do jego firmy jako interim manager na trzy miesiące. Mam doświadczenie w operacjach, ale nigdy nie pracowałam w tej formule. Byłam trochę zdezorientowana, bo nie wiedziałam, czego się spodziewać.
Znalazłam https://skillspring.com.pl/interim-manager-kim-jest-kiedy-ma-sens-i-czego-realnie-mozna-od-niego-oczekiwac/ i przeczytałam, czego realnie oczekuje się od kogoś w tej roli. Artykuł bardzo mi pomógł zrozumieć, że to nie jest zwykła praca projektowa, tylko coś z dużą odpowiedzialnością i dużym tempem. Dobrze też było poczytać o tym, jak firmy zazwyczaj definiują zakres działań.
Nadal mam obawy, czy sprostam oczekiwaniom, skoro to ma być mój pierwszy raz w takiej formule. Zastanawiam się też, jak negocjować stawkę, bo nie mam pojęcia, od czego zacząć.
Czy ktoś może opowiedzieć, jak wyglądały jej pierwsze tygodnie jako interim manager i czego żałuje, że nie wiedziała wcześniej? |
|